Η αφιέρωση του Κασαμπαλή σε… Χάρη, Γιώργο και Άνθιμο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης επικρατεί μια μικρή πίκρα για την απώλεια του τίτλου του Λιγκ Καπ, που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν άπιαστο όνειρο, αλλά τουλάχιστον εκφράζουν ικανοποίηση που προκρίθηκαν στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες τα προηγούμενα δύο χρόνια.

 

Εναν λόγο να αισθάνεται καλύτερα είχε ο Σταύρος Κασαμπαλής, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πασαδόρος του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και ήταν ο μόνος παίκτης που δεν ανήκε στον Ολυμπιακό και εξασφάλισε ατομική διάκριση στο τουρνουά. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτό.

«Είναι ένα βραβείο που μου δίνεται και με το οποίο προσπαθούν να μου δώσουν ένα κίνητρο να γίνω καλύτερος στο μέλλον. Ευχαριστώ για την ψήφο τους όλους τους προπονητές και θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους», είπε ο Σταύρος Κασαμπαλής στο ThrakiSportS λίγο μετά την βράβευσή του.

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε από το πρώτο σετ πως ήμαστε σε καλή μέρα, ωστόσο στη συνέχεια αυτό αντιστράφηκε. Ο Ολυμπιακός ήταν προετοιμασμένος να μας αντιμετωπίσει. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και σε εμάς που τα πηγαίνουμε καλύτερα από πέρσι, οπότε οφείλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Βέβαια, τα συναισθήματα θα ήταν ακόμη καλύτερα αν παίρναμε το χρυσό μετάλλιο. Συνεχίζουμε με ψυχολογία και διάθεση», πρόσθεσε ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού.

Σε ερώτηση για την συνέχεια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, απάντησε: «Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη, η τετράδα στο πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο κύπελλο. Είδαμε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Σκοπεύουμε να παίρνουμε τους τρεις ή έστω δύο βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία στην Ευρώπη και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε και περιμένουμε πλέον να συναντήσουμε σε περίπου ένα μήνα την Μπενφίκα». 

Όσο για το πού αφιερώνει τον τίτλο του καλύτερου πασαδόρου της φετινής διοργάνωσης του Λιγκ Καπ; Η απάντησή του σίγουρα θα χαροποιήσει αρκετούς στην Αλεξανδρούπολη: «Το αφιερώνω σε όλους τους φίλους μου. Ιδιαίτερα στον Χάρη, τον Γιώργο και τον Άνθιμο. Θα ήθελα επίσης να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που με στηρίζει πολύ, στον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και σε όλη την Αλεξανδρούπολη».