Γκάφα ολκής και… μείον ένας υποψήφιος στην μάχη των εκλογών της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ένα πολύ σημαντικό λάθος κατά την παράδοση των εγγράφων για τις υποψηφιότητες εν όψει των εκλογών της 5ης Φεβρουαρίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης από την πλευρά της ομάδας του Γιώργου Πανίδη, τους φέρνει στην εκλογική διαδικασία με μείον έναν υποψήφιο.

Ποιο είναι αυτό το λάθος; Όπως πληροφορηθήκαμε κατά την παράδοση των εγγράφων για τις υποψηφιότητες της ομάδας του Γιώργου Πανίδη, εκ παραδρομής έγινε ένα λάθος και ο υποψήφιος για την εξελεγκτική επιτροπή Παναγιώτης Σταυρακάρας τοποθετήθηκε στους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Ένωσης.

Με την προθεσμία των υποβολών να έχει λήξει, στο τελευταίο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης πριν τις εκλογές, ο κ. Σταυρακάρας κατέθεσε αίτηση που ζητούσε είτε να αλλάξει η υποψηφιότητα του και από το Δ.Σ. να μπει στην εξελεγκτική επιτροπή, είτε να βγεί τελείως από υποψήφιος, δηλώνοντας έτσι την παραίτηση του.

Η απόφαση του Δ.Σ. ήταν πως από την στιγμή που έχει λήξει η προθεσμία δεν ήταν δυνατό να υπάρξει αλλαγή, και έτσι ο κ. Σταυρακάρας δήλωσε την παραίτηση του από τις επερχόμενες εκλογές, πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα του κ. Πανίδη θα μετέχει κανονικά μεν με 11 υποψηφίους για το Δ.Σ. (οσες και οι θέσεις που υπάρχουν για το 11μελές ΔΣ) και με μόλις δύο για την (τριμελή) εξελεγκτική επιτροπή.

Αξίζει να τονιστεί πως δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά της ομάδας του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Πανίδη, με τον οποίο επικοινώνησε το ThrakiSportS και ο οποίος τόνισε ότι  δεν προτίθεται να εγείρει θέμα για αυτό το ζήτημα καθώς το λάθος ήταν  δικό τους και θα έγινε εκ παραδρομής.