Ανακοίνωση αλά Πανόπουλου από τον Κομπότη για την διαιτησία του Σπάθα

«Αιχμές» για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στη Ξάνθη άφησε ο Λεβαδειακός με ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία αναφέρεται σε αυτό που είχε πει ο Χιου Ντάλας για τη διαιτησία του κ. Σπάθα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Βιαστήκατε… υπάρχουν και χειρότερα».

Προφανέστατα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Βοιωτίας Γιάννης Κομπότης θέλησε να… μιμηθεί τον Χρήστο Πανόπουλο (που έχει σε αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού το ρεκόρ των επτά ανακοινώσεων κατά την διάρκεια αγώνα με αντικείμενο την διαιτησία). Τώρα, αν αποδεικνύεται καλός ή κακός μαθητής, μπορεί να το κρίνει ο καθένας.

Οι Βοιωτοί είχαν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στη Λιβαδειά, στην οποία «άρχοντας του αγώνα» ήταν ο κ. Σπάθας στον οποίο έσπευσε να τα… ψάλει από το ημίχρονο ο κ. Κομπότης. Έτσι, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Χιου Ντάλας, μη βιάζεστε!
15/11/2014, Χιου Ντάλας: «Είναι η χειρότερη διαιτησία που έχω δει στη ζωή μου».
1/2/2014: «Βιαστήκατε… υπάρχουν και χειρότερα!»
Υ.Γ: «Και εις άλλα με υγεία!» 

Υπενθυμίζεται ότι Κομπότης και Πανόπουλος δεν έχουν και τις καλύτεες μεταξύ τους σχέσεις, όπως φάνηκε στις περσινές ανακοινώσεις που είχαν εκδοθεί και μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ…