Α2 Γυναικών: Βαριά ήττα της Ασπίδας στην Δράμα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις της δεύτερης στην βαθμολογία και πολύ ισχυρής ομάδας των Τιτάνων Δράμας η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης γνωρίζοντας την ήττα με 63-36, στο κλειστό της Δράμας «Κραχτίδης».

 Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν δεδομένη και αποδείχτηκε και στο παρκέ του κλειστού της Δράμας “Κραχτίδης”, οπού τα κορίτσια της ομάδας της Δράμας πήραν απο νωρίς διψήφια διαφορά, δείχνοντας απο την πρώτη κιόλας περίοδο ποιός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ  πάλεψαν να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα την διαφορά, με το τελικό +27 να στεναχωρεί την ξανθιώτικη ομάδα, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της Ασπίδας ξεχνάν αυτό το ματς και στρέφουν την προσοχή τους σε αυτό με την Σταυρούπολη στο Εύμοιρο που είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για την μάχη της παραμονής.

Δεκάλεπτα: 20-9, 35-14, 49-27, 63-36

Διαιτητές:  Τσούλης-Γραικός

 

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Μυλωνά): Γαϊτάνη 14(1), Στάικου 2, Γαϊτανίδου, Μπίχτα, Κεσεσίδου 8(1), Φούντα 7(1), Γιαντσιώρη 6, Πελτέκη 13(1), Κουτούση 1, Δημητρακούδη 6(1), κυριακίδου 6, Αλεξοπούλου.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ Ουστά 3, Καραλίδου Σ., Παπαευαγγέλου, Ομέρ-Ογλού, Παπαδοπούλου 13, Αντώνογλου 3, Μαμαλίκατζη, Παπαχρυσοβέργη, Ζιώγα 11(1), Καραλίδου Β. 4, Χαλκίδου 2.