Συνάντηση για το μέλλον και την πορεία του ποδοσφαιρικού Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Μια σημαντική συνάντηση σε συνδυασμό με τον τελικό της ομάδας βόλει, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, ώστε να συζητηθεί το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία εαν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία, ωστόσο δεν τυγχάνει την συμπαράσταση του κόσμου της Αλεξανδρούπολης.

Η συνάντηση θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα και όπως ανήρτησε το ΔΣ στην προσωπική ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας, κρίνεται αρκετά σημαντική, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο, σε παλαίμαχους, στην ΕΠΣ και σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού  τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός, προσκαλεί, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου, στις 7 μμ στο Θράκη Παλλάς, σε μια ανοιχτή συζήτηση για την εως τώρα πορεία της ομάδας  στην Γ’ Εθνική και τους μελλοντικούς στόχους της, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Αλεξανδρούπολης σε Εθνική Κατηγορία  στο ποδόσφαιρο.

Καλεσμένοι στην συνάντηση αυτή είναι όλοι οι άνθρωποι του Ποδοσφαίρου, Παλαίμαχοι, πρώην παράγοντες του Εθνικού, Η ΕΠΣ Έβρου, παράγοντες των άλλων ομάδων της πόλης, αλλά και όλοι οι αφανείς ήρωες που ενδιαφέρονται για το καλο του Εθνικού και του ποδοσφαίρου της πόλης.

Σας περιμένουμε να πιούμε έναν καφέ και να ανταλλάξουμε απόψεις . Πληροφορίες  για τη συνάντηση στα τηλέφωνα 6945866120 Βαταμίδης Ιωάννης, 6936592491 Βαλσαμίδης Παναγιώτης. Επίσης σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρών στον αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων”.