Ο Ανδρεάδης σε ρόλο… τηλεσχολιαστή εύχεται κούπα για τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Εβρίτης Ανδρέας Ανδρεάδης, που έχει φορέσει στο παρελθόν τόσο την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και πέρσι του Εθνικού, είχε αναλάβει για λογαριασμό της Nova να κάνει τον σχολιασμό των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία κατά την διαρκεια της μετάδοσης έχοντας δίπλα του τον Ισίδωρο Πρίντεζη.

 

Φέτος ως γνωστόν ο Ανδρεάδης αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ και έχει μάλιστα εκτελέσει και χρέη… προπονή με όσα τραγελαφικά έγιναν στην ομάδα. Το μόνο που δεν είχε κάνει μέχρι τώρα ήταν η δουλειά του… τηλεσχολιαστή, αλλά να που υπάρχει για όλα η πρώτη φορά.

Ο Ανδρεάδης ήδη πάντως από την Πέμπτη είχε σπεύσει στην επίσημη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ και εκεί είχε εκφράσει την εκτίμηση, αν και περισσότερο επιθυμία, να καταλήξει ο τίτλος στον Εθνικό.

Μάλιστα, στις επισκέψεις στην Γλυφάδα συνοδευόταν και από τον γιο του, καθώς άλλωστε το σπίτι του είναι κοντά ενώ το κλειστό “Μάκης Λιούγκας” της Γλυφάδας, όπου φιλοξενείται το φάιναλ φορ, αποτελεί και την φετινή έδρα της βολεϊκής ΑΕΚ…