Ματσάρα στην Λιβαδειά με τέσσερα γκολ για τους Νέους της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Φοβερό παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας ανάμεσα στις ομάδες Νέων της Skoda Ξάνθη και του Λεβαδειακού με τέσσερα γκολ, πολλά παράπονα για την διαιτησιά από την ξανθιώτικη ομάδα.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αρχικά με τον Λαζαρίδη στο 14’ για να έρθει η ισοφάριση με πέναλτι στο 39’, ενώ εν συνεχεία με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 51’ ο Μελισσόπουλος έκανε το 1-2, για να έρθει εκ νέου η ισοφάριση σε 2-2 από τους γηπεδούχους στο 62’. Στο 68’ ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον επιθετικό της Ξάνθης Πέτρο Ορφανίδη προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του ξανθιώτικου πάγκου. Παρότι με δέκα παίκτες η ομάδα της Ξάνθης ήταν καλύτερη στο υπόλοιπο του αγώνα μην μπορώντας ωστόσο να βρει τον τρόπο να φύγει με το τρίποντο. Με το τέλος της αναμέτρησης εκφράστηκαν παράπονα για την διαιτησία  του κ. Ψυχούλας, που είχε βοηθούς του τους Σοφό και  Παγουρά όλοι τους τις ΕΠΣ Βοιωτίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ζώτος, Κολλαράς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Ορφανίδης Π., Δελής (89’ Βαφειάδης), Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης, Φασίδης, Πασχαλάκης (64’ Τουμαντζίδης).