ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβολές και στους δύο ομίλους της Β΄ Κατηγορίας ελέω καιρού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την αναβολή των αγώνων της Β΄1 και Β’2 κατηγορίας αποφάσισε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, μετά από ενημέρωση για την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων.

Όπως βλέπετε χαρακτηριστικά και στην φωτογραφία από το γήπεδο του Ολβίου, είναι αδύνατον σε τέτοιο γήπεδο να γίνει παιχνίδι, όποτε λογικά η διοίκηση της ΕΠΣ προχώρησε στην αναβολή των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι σήμερα για τις 15:00 (Β’1 Κατηγορία) και το πρωί της Κυριακής στις 11:00 (Β’2 Κατηγορία), για την προστασία των ποδοσφαιριστών των ομάδων που έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή τα γήπεδα μόνο ποδόσφαιρο δεν θα έπαιζαν.

Όσον αφορά την Α’ κατηγορία  αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα και θα περιμένουμε να δούμε και τον καιρό φυσικά, καθώς εκτιμάται ότι αν βελτιωθεί αισθητά δεν θα υπάρχει πρόβλημα για τις αναμετρήσεις. Έτσι και αλλιώς για την Α’ Κατηγοπρία υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία που οφείλει να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και δεν διατίθενται αρκετές ελεύθερες ημερομηνίες. Η απόφαση για την διεξαγωγή ή όχι των αγώνων αναμένεται να βγει το πρωί της Κυριακής.