Β’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής και οι διαιτητές του “Ελ Θράκικο”

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Το θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με την Ασπίδα Ξάνθης να θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία, ενώ ο ΓΑΣ περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, μιάς και δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα Πατρών και τους Μαχητές Δόξα Πεύκων, καθώς θα βρεθούν αντίπαλοι οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, με τους Μαχητές να συνεχίζουν αήττητοι μετά από 14 αγωνιστικές και να σπάνε ένα ιστορικό ρεκόρ της BF Ξάνθη και τον Προμηθέα να φαντάζει η μόνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει την ομάδα των Πεύκων αυτή τη στιγμή, μιάς και αν κερδίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και φυσικά την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι της Θράκης θα καλυφθεί το απόγευμα της Κυριακής με live text από το ThrakiSportS, όπως κάνουμε πάντα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

 

Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Β’ Όμιλος (Κυριακή 1 φεβρουαρίου, 17:00)

ΧΑΝΘ – Αργοναύτης (Σιμητόπουλος-Τζιβελεκίδου (Παραλικίδης))

Άργος Ορεστικό – Ευρώπη Πεύκοχωρίου (Τζίμα-Τσιρτσιμάλης (Κηπουρίδης))

Πιερικός Αρχέλαος – Αίας Ευόσμου (Γερακίνης-Ζαχαρής (Σαμάλης))

Προμηθέας Πατρών – Μαχητές Δόξα Πεύκων (Σκούτας-Καλογερόπουλος Λ (Σπυρίδωνος))

Φοίνικας Λάρισας – Ανατόλια (Τσιαπλής-Παπανικολάου (Βαρνάς))

Τιτάνες Παλαμά – Στρατώνι (Παπαδόπουλος-Ταρενίδης Κ (Μανάσης))

Ασπίδα Ξάνθης – ΓΑΣ Κομοτηνή (Δεληγιαννίδης-Κοϊμτζόγλου (Σαλικίδης))