Ως εγκληματική οργάνωση παραπέμπεται η συμμορία των ανηλίκων από το Δροσερό

Στο σχηματισμό δικογραφίας για εγκληματική οργάνωση προχωρούν οι διωκτικές αρχές για την περιβόητη συμμορία των ανηλίκων από το Δροσερό Ξάνθης, σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiPress.gr

Πρόκειται για 7 ανήλικους, η συμμετοχή των οποίων έχει ταυτοποιηθεί σε 40 περιπτώσεις κλοπών στην πόλη της Ξάνθης για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα !

Το Νοέμβριο είχαν συλληφθεί για πρώτη φορά με το μικρότερο μέλος να είναι 8 ετών (!) και το μεγαλύτερο 15, ο οποίος οδηγήθηκε και στο αναμορφωτήριο. Έκτοτε όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά ενέτειναν τη δράση τους. Αυξήθηκαν σε 7 και «χτυπούσαν» σπίτια, δικηγορικά, γραφεία αλλά και μηχανάκια –έχουν κλέψει 7 δίκυκλα τα οποία πούλησαν για παλιοσίδερα- ενώ η δράση τους ξεκινούσε από το πρωί της μέρας μέχρι το βράδυ, σε οποιαδήποτε συνοικία της πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, μετά την έρευνα της Αστυνομίας και την ταυτοποίησή τους σε τουλάχιστον 40 κλοπές (πιθανολογείται ότι συμμετείχαν και σε άλλες που δεν έχουν καταγγελθεί) προχωρά η υπόθεσή τους με την τακτική διαδικασία για το άρθρο 187 του ΠΚ για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης».

 

Πηγή: http://www.xanthipress.gr