Κύπελλο Ελλάδος: Χαμογέλασε η κληρωτίδα σε Εθνικό και Ορεστιάδα! Όλα τα ζευγάρια…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών στην οποία μετείχαν και οι ομάδες της Volley League. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια (τα οποία δεν ισχύουν από την επόμενη φάση) και τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ενδιαφέρον και φέρνουν μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά τόσο τον Εθνικό όσο και την Ορεστιάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι περσινοί δευτεραθλητές του πρωταθλήματος του Εθνικού θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας σε νοκ άουτ παιχνίδι μια ομάδα της Α2, είτε τη Νίκη Αιγινίου είτε τον Ηρακλή. Από την πλευρά του, ο ΑΟ Ορεστιάδας θα υποδεχθεί στο “Νίκος Σαμαράς” τη ΜΕΝΤ, θυμίζοντας τις περσινές μονομαχίες των δυο ομάδων για την άνοδο από την Α2 Κατηγορία στην Volley League.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ – Άρης. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν είτε την προσεχή Τετάρτη 4/2 είτε την μεταπροσεχή 11/2. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσεις των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος:

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου
ΣΦΠ Χανίων – ΑΟ Κηφισιάς
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 – ΑΕΚ
Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός
Νικητής αγώνα ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου / ΓΣ Ηρακλής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ορεστιάδα – ΜΕΝΤ
Νικητής αγώνα ΑΠΣ Φθία / Πήγασος Πολίχνης – ΓΣ Λαμία
ΠΑΟΚ – Άρης