Ενισχυμένος με Ντουσάρμ και Πέριτς ο Παμβοχαϊκός απέναντι στον Εθνικό στο League Cup

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

– Ένας παλιός γνώριμος της ομάδας της Κορίνθου, ο Αμερικανός Μάρκ Ντουσάρμ βρίσκεται στο Βραχάτι και κάνει προπονήσεις προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Παμβοχαϊκού για το Λιγκ Καπ και τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Κοντά στην απόκτηση και του Πέριτς οι Κορίνθιοι.

Ο Ντουσάρμ θα καλύψει το κενό του Άκη Ασπιώτη που υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού και θα χάσει τη σεζόν. Για να αγωνιστεί, όμως, θα πρέπει μέσα σε ένα 24ωρο να γίνουν όλες οι διαδικασίες. Ο Ντουσάρμ από πέρυσι, που αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό για δεύτερη φορά, ήταν στην τουρκική Αφιόν Καραχισάρ όπου συνέχιζε την καριέρα του.

Πολύ κοντά εξάλλου στην ομάδα της Κορινθίας βρίσκεται και 23χρονος Σέρβος ακραίος του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου Μίλαν Πέριτς (2.02μ), με τον οποίο επίσης αναμένεται να ενισχυθεί ο Παμβοχαϊκός ενόψει Λιγκ Καπ. Αν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ο Εθνικός θα βρεθεί με δυο επιπλέον ισχυρούς αντιπάλους απέναντί του το βράδυ της Παρασκευής, αλλά οι οποίοι θα παίξουν χωρίς να έχουν κάνει προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.