Στα «πράσινα» ο Σέτι! Οι πρώτες δηλώσεις του νέου παίκτη του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ακόμη μια μεταγραφή, την έκτη σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Σέτι που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης,

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού, και οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντίνου μέσου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μέσου SEBASTIAN ANDRES SETTI»

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Σέτι  ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στο εξής θα φοράω τη φανέλα του Πανθρακικού. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πόσο με ήθελαν και από την πρώτη στιγμή βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Έχω μεγάλο κίνητρο να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης τους και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου ο Πανθρακικός να πετύχει το στόχο του και να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League».

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού συνοδευεται και από το βιογραφικό του, που έχει ως εξής:

«Το πιο νέο μέλος της ομάδας μας γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1984 και άρχισε την καριέρα του στην Αργεντινή, πιο συγκεκριμένα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Το καλοκαίρι του 2007 άλλαξε χώρα, όμως όχι και ήπειρο, αφού αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παραγουάη, με τη φανέλα της Γκουαρανί. Ήπειρο, ωστόσο, άλλαξε εν τέλει το καλοκαίρι του 2008 όποτε και ήρθε στην Ευρώπη, για λογαριασμό της βέλγικης Αντβέρπ, στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2010 και για ένα χρόνο πέρασε και από την Κίνα, όπου έπαιξε στη Γιατάι, ενώ ο χειμώνας του 2011 τον βρήκε ξανά στην ευρωπαϊκή ήπειρο και στην ουκρανική Τσερνομόρετς, όπου έμεινε 1,5 χρόνο. Επόμενος σταθμός του η Κύπρος και ο Απόλλωνας Λεμεσού για 1,5 σεζόν επίσης, προτού να έρθει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα. Φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ιανουάριο του 2013 ως και το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έπαιξε στη Football League, με τον Απόλλωνα Σμύρνης».