Ψήφισε την αδερφή του αλλά δεν έμεινε για τα επινίκια λόγω προπόνησης με ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Στην Θεσσαλονίκη πανηγύρισε την επιτυχία της αδερφής του να εκλεγεί βουλευτής ο Δημήτρης Γκαράς. Βρέθηκε μεν για λίγες ώρες στην Ορεστιάδα προκειμένου να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα στηρίζοντας την αδερφή του, ωστόσο οι υποχρεώσεις του με τον Δικέφαλο του Βορρά τον ανάγκασαν να επιστρέψει αμέσως στην Θεσσαλονίκη και να μην καταφέρει να γιορτάσει οικογενειακώς την εκλογή της Νατάσας.

 

Διαθέτοντας  πάθος, δυναμικότητα, αλλά και τεράστια διάθεση να προσφέρει στον τόπο της, η Νατάσα Γκαρά κερδίζοντας 6.978 σταυρούς κατάφερε να κερδίσει αμέσως την υποστήριξη των συμπολιτών της που την στήριξαν μαζικά, με αποτέλεσμα μόλις σε ηλικία 30 ετών και στην πρώτη κάθοδό της ως υποψήφιας να καταφέρει την εκλογή της.

Η Νατάσα Γκαρά κατάφερε για πρώτη φορά να μπει στο κοινοβούλιο και από τα κυβερνητικά έδρανα αναμένεται να «παίξει μπάλα» από άλλο πόστο, όπως κάνει ο Δημήτρης Γκαράς στην Α1 κατηγορία – όπου φιλοδοξεί να συνεχίσει τους οικογενειακούς θριάμβους κερδίζοντας τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ!

Άλλωστε, κάπως έτσι ξεκινούσε και το αποκαλυπτικό θέμα του ThrakiSportS δυο μέρες πριν τις εκλογές: Ο διπλός στόχος για τα αδέρφια Γκαρά: Ο Δημήτρης πάει για κούπα και η Νατάσα για… Βουλή.