Με Πράνιτς και Κλωναρίδη κόντρα στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, έχοντας στην αποστολή τους Πράνιτς και Κλωναρίδη οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Την τελευταία του προπόνηση πριν τον επαναληπτικό του 1-1 στην Ξάνθη έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, καθώς ο μόνος που προπονήθηκε ατομικά ήταν ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε χορηγηθεί. Στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Ντάνιελ Πράνιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης, που είχαν προβλήματα μετά το ματς με την Καλλονή αλλά τα ξεπέρασαν, ενώ εκτός έμειναν οι Νίνης και Κουτρουμπής παρά το γεγονός ότι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θρακιώτες από τον Γιάννη Αναστασίου.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.