Στα… «πράσινα» ο Βιγιαφάνε! Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ακόμη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Πανθρακικού που μετά τους Μελίσση, Ηλιάδη, Μάρτινς και Μπαλντά προχώρησε και στην απόκτηση του Αργεντίνου δεξιού μπακ Σαντιάγκο Βιγιαφάνε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο άρθρο, ο Πανθρακικός ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Άλιμο οπού άνηκε ο ποδοσφαιριστής, και αφού τα βρήκαν οι δύο πλευρές ο Βιγιαφάνε ανέβηκε άμεσα στην Κομοτηνή για να υπογράψει στην νέα του ομάδα. Το πλεονέκτημα για τον Αργεντίνο πρώην αμυντικό των Μπόκα Τζούνιορς, Ρεάλ Β’ και Μίντιλαντ, είναι πως έρχεται έτοιμος στην Κομοτηνή μια και αγωνιζόταν στους Τράχωνες Αλίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου αμυντικού SANTIAGO HERNAN VILLAFANE.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς , σε ηλικία 20 ετών μετακινήθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, κάνοντας προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα των Μαδριλένων.

Επέστρεψε, έπειτα στην Μπόκα Τζούνιορς και αφού έπαιξε για λίγους μήνες και στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια της πατρίδας του, το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για τη Μίντιλαντ της Δανίας, με την οποία έκανε συμμετοχές και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας των Τραχώνων Αλίμου, με τη φανέλα της οποίας στο Νότιο Όμιλο της Football League κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές (έπαιξε και 1 φορά στο Κύπελλο Ελλάδας).»