Παίρνει (και) Σέτι και έτσι ολοκληρώνει τις μεταγραφές ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής βρίσκεται ο Πανθρακικός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίεςθέμα χρόνου θεωρείται η απόκτηση του Σεμπαστιάν Σέτι. Πρόκειται για τον Αργεντινό αμυντικό χαφ που έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τον Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς να έχει αξιοσημείωτη παρουσία κατά το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα, όπως επισημαίνει το sdna.gr που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο θέμα.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Αργεντινού «έπαιξε» έντονα και στο ρεπορτάζ της Λαμίας για να συνεχίσει την καριέρα του στη Football League, αλλά η πρόταση του Πανθρακικού φαίνεται ότι τον δελεάζει περισσότερο και λόγω της συμμετοχής του συλλόγου της Κομοτηνής στη Super League.

Ο Σεμπάστιαν Σέτι γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1984 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκινώντας την καριέρα του από την Αρχεντίνος τζούνιορ, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Γκουαρανί από την Παραγουάη.

Το 2008 μεταγράφηκε στην Ρόγιαλ Αντβέρπ, ενώ το 2010 έπαιξε στην Κινέζικη Γιατάι και το 2011 πήγε στην Ρωσική Τσερνομόρετς για να καταλήξει στη συνέχεια στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο 30χρονος Αργεντινός βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2013, όταν ο Αστέρας Τρίπολης τον απέκτησε από τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Πιθανότατα, πάντα σύμφωνα με το sdna, ο Σεμπαστιάν Σέτι θα είναι και η τελευταία μεταγραφή για τον Πανθρακικό, που πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σαντιάγκο Βιγιαφάνε από τους Τράχωνες Αλίμου.