Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Πανθρακικός! Ακόμη δύο Νέοι έγιναν επαγγελματίες

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ακόμη δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του Πανθρκαικού υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, με τους «πράσινους» να δείχνουν με τέτοιες κινήσεις πως η ομάδα επενδύει στο μέλλον της. Έτσι επαγγελματίες είναι πλέον ο Γιάννης Θυμιανίδης και ο Νουγκζάρι Μουζασβίλι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν άλλοι δύο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και συγκεκριμένα από την ομάδα Κ20. Ο λόγος για τους Γιάννη Θυμιανίδη και Νουγκζάρι Μουζασβίλι, οι οποίοι πλέον εντάχθηκαν στο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας.

Ο Γιάννης Θυμιανίδης είναι τερματοφύλακας και γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1995 και προηγούμενη ομάδα του υπήρξε ο Έβρος Σουφλίου. Ο Νουγκζάρι Μουζασβίλι αγωνίζεται ως αμυντικός , γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1996 και από ηλικία 8 ετών φοράει την φανέλα του Πανθρακικού.

Καλωσορίζουμε άλλα δύο παιδιά από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια της πορείας τους.»