“Πειρατική” υποδοχή στο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς στη Σύρο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλαθλοι του Φοίνικα στον Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς περσινού ΜVP του πρωταθλήματος της VolleyLeague με τη φανέλα του Εθνικού.

Όπως μεταδίδει το cyclades24,το νέο μεγάλο αστέρι της συριανής ομάδας έφτασε στη Σύρο λίγο μετά τις 11 το βράδυ και στο λιμάνι των περίμεναν δεκάδες φίλαθλοι του συλλόγου για να τον υποδεχθούν όπως του αρμόζει, χωρίς να πτοηθούν ούτε δευτερόλεπτο από την έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή.

Με βεγγαλικά, τύμπανα, πανό και συνθήματα οι οπαδοί του “πειρατικού” καλωσόρισαν τον Σέρβο ακραίο στη Σύρο, υπό το απορρημένο βλέμμα των υπόλοιπων επιβατών που αποβιβάζονταν από το πλοίο. Τεράστια ήταν και η έκπληξη του ίδιου του Μιγιαϊλοβιτς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις στη Σύρο ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την θερμή αυτή υποδοχή και υποσχέθηκε να τους την ανταποδόσει στο γήπεδο με τις εμφανίσεις του.

Ο πρώην αγαπημένος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι, όταν έφτασε στους τελικούς με την ομάδα του Έβρου. Το νέο αστέρι του Φοίνικα φωτογραφήθηκε με κασκόλ, αλλά και τη νέα του φανέλα.

Πέρσι έφτασε κοντά στο να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τώρα δηλώνει έτοιμος να τα καταφέρει με τον Φοίνικα Σύρου, όπως άφησε να εννοηθεί νωρίτερα κατά την την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ήρθα στον Φοίνικα πρώτα για να περάσουμε στα ημιτελικά και μετά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μιλούσα με τον Φοίνικα δέκα μέρες και είχα δώσει το λόγο μου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», παρά τις αντιδράσεις από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. «Είναι στο μυαλό μου ότι θα πάω να δω τους παλιούς μου φίλους αλλά όταν μπούμε στο γήπεδο θα τους ξεχάσω».