Όσα έγιναν στην κοπή πίτας των Παλαιμάχων ΑΟΞ/Skoda

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που έφερε μνήμες από το παρελθόν της Ξάνθης, με την παρουσία αρκετών παλαιμάχων της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά μαζί στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των Παλαιμάχων ΑΟΞ/Skoda στο Le Chalet.

Με την παρουσία αρκετών παλιών μεγάλων μορφών της ιστορίας του ΑΟΞ αλλά και των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των Παλαιμάχων ΑΟΞ/Skoda. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Χριστόφορος Διαμαντής που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έριξε την «βόμβα», γνωστοποιώντας την πρόθεση του να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου δίνοντας την δυνατότητα σε πιο νέους να αναλάβουν την προεδρία του Συλλόγου. Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και στην συνέχεια οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που τίμησαν με την προσφορά τους την ομάδα της Ξάνθης.

Αρχικά τιμήθηκε ο Μπάμπης Τσιλιγγιρίδης με την πλακέτα να την παραδίδει ο πρόεδρο της Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, ακολούθησε η βράβευση του Στέλιου Χατζηεφραιμίδη με την πλακέτα να την παραδίδει ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ στην συνέχεια τιμήθηκε ο Βασίλης Φωτίδης με την πλακέτα να την παραδίδει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης. Τέλος υπήρχε πλακέτα και τον Μάκη Τζάτζο που δεν κατάφερε να βρίσκεται στην Ξάνθη με την πλακέτα να παραλαμβάνει για λογαριασμό του ο Νίκος Τσιτσέλης από τα χέρια του τιμ μάνατζερ της Skoda Γιώργου Κασναφέρη. Ενώ μετά το πέρας των βραβεύσεων τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων του Πανθρακικού Ζαχαρίας Τήλιος, που και φέτος βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων ΑΟΞ/Skoda και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά μεγάλα γειτονικά ντέρμπι της Θράκης.

Τυχερός της βραδιάς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων εδώ και αρκετά χρόνια στην Skoda Ξάνθη Αλέκος Μαλαδένης, κερδίζοντας σημαντικό χρηματικό ποσό.
Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης…