Νέα σενάρια για Πανθρακικό… στέλνουν και τον Ιμπραήμ στην Κομοτηνή!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του για την ανεύρεση των τελευταίων… πινελιών στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, μετά την απόκτηση των Μελίσση, Ηλιάδη, Μάρτινς και Μπαλντά.

Στόχος της ομάδας της Κομοτηνής είναι αρχικά να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο και να μπορεί να παίξει σαν μπακ-χαφ, ενώ δεν θα έλεγαν όχι και σε ακόμη έναν επιτελικό μέσο ενώ αν βρεθεί και κάτι πολύ καλό δεν λένε όχι και για αμυντικό. Στην ονοματολογία των τελευταίων ημερών ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα, οπού σύμφωνα με το sdna, ο Πανθρακικός έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ.

Ο 23χρονος πολιτογραφημένο Νορβηγό (κατάγεται από τη Σομαλία) αμυντικός μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την ομάδα του Πειραιά και παραχωρήθηκε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν δανεικός στον Εργοτέλη.

Πάντως, ο ίδιος δεν είναι ζεστός στο ενδεχόμενο του εκ νέου δανεισμού του και προτιμά να λυθεί η συνεργασία, αν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίκτορ Περέιρα και ακολούθως να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενώ και από την Κομοτηνή δεν επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο σενάριο μια και όλα δείχνουν πως με την απόκτηση των Ηλιάδη και Μάρτινς ο Πανθρακικός είναι πλήρεις στο κέντρο, μια και στην ίδια θέση υπάρχουν οι Μεχία και Ρομέου.