Και επίσημα στα «κιτρινόμαυρα» ο Φυσέκης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης είναι και επίσημα ο πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Φυσέκης, που τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ανακοινώθηκε.

Πλήρης επιβεβαίωση του πρωινού ρεπορτάζ του ThrakiSportS  που σας ανέφερε για τις προχωρημένες συζητήσεις του Γιάννη Φυσέκη με την ομάδα του Άρη (Θυμηθείτε ΕΔΩ). Μάλιστα ο πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού το απόγευμα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

“Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ. Μάλιστα, το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο». Ο Γιάννης Φυσέκης γεννήθηκε στις 10/10/1985 στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, έχει ύψος 1,97 και βάρος 85 κιλά.
Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Τριλόφου. Επόμενος σταθμός ήταν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ. Στα τρία χρόνια της παραμονής του παραχωρήθηκε με υποσχετική στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στη Λαμία και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ακολούθησαν ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. (2009) και ο Πανσερραϊκός, μέχρι να επιστρέψει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.
Ο Γιάννης Φυσέκης είναι πτυχιούχος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, ενώ κάνει διδακτορικό στη Νευροβιολογία στο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης.”