Ο πρώην Θρακιώτης που… οδήγησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποβολή!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης ήταν η αφορμή για να δεχτεί την πέμπτη κίτρινη κάρτα από το 2003 μέχρι και σήμερα ο Πορτογάλος σουπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Κόρδοβα πλέον Εντιμάρ Κουριτίμπα, που στην αναμέτρηση της Κόρδοβα με την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω ο Ρονάλντο εκνευρίστηκε από το μαρκάρισμα του Εντιμάρ και τον κλώτσησε εκτός φάσης και δικαιολογημένα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Ο 28χρονός Εντιμάρ για όσους δεν θυμούνται αγωνίστηκε στην Skoda Ξάνθη την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 με την μορφή δανεισμού από την Ρουμανική Εκομάξ Κλούζ, μετρώντας συνολικά 25 εμφανίσεις σε μια γεμάτη σεζόν πετυχαίνοντας και 2 γκολ. Το καλοκαίρι η Ξάνθη προσπάθησε να τον αποκτήσει όμως οι απαιτήσεις των Ρουμάνων κρίθηκαν υπερβολικές, με τον Εντιμάρ τελικά να παραχωρείται εκ νέου δανεικός αυτή την φορά στην Πορτογαλική Ρίο Άβε οπού αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2014 η Ιταλική Κιέβο απέκτησε τα δικαιώματα του από την Κλούζ και μετά από έξι μήνες, και μόλις 1 εμφάνιση, οι Ιταλοί προχώρησαν στον δανεισμό του Εντιμάρ στην Ισπανική Κόρδοβα οπού ήδη από  τις 8 Ιανουαρίου που βρέθηκε στην Ισπανία αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια, όλα ως βασικός.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/skNFO0PlytE” frameborder=”0″ allowfullscreen]