Στην Ξάνθη η Ραπίντ! Είδαν από κοντά την ισοπαλία με ΠΑΣ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Όπως σας είχαμε προϊδεάσει πριν περίπου από ένα μήνα στην πόλη της Ξάνθης και στο Αθλητικό Κέντρο της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια βρίσκεται η Ραπίντ Βουκουρεστίου για το πρώτο μέρος της χειμερινής της προετοιμασίας.

Οι Ρουμάνοι βρίσκονται στην Ξάνθη από τις 18 Ιανουαρίου και θα βρίσκονται στην Θράκη έως και την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, όταν και η ομάδα της Ραπίντ θα αποχωρήσει για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της που θα πραγματοποιηθεί στην Αντάλια της Τουρκίας.

Μάλιστα οι Ρουμάνοι θα δώσουν την Δευτέρα διεθνές φιλικό στα Πηγάδια κόντρα στην Βουλγαρική Μάρεκ Ντούπνιτσα , που θα φτάσει στην Ξάνθη μόνο και μόνο γα το φιλικό κόντρα στην ιστορική ομάδα της Ρουμανίας. Ενώ οι Ρουμάνοι είχαν εκφράσει από την πρώτη στιγμή την διάθεση να παίξουν ένα δυνατό φιλικό με την Skoda, ωστόσο τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν δίνουν τέτοια δυνατότητα, αν και υπάρχει μια σκέψη την τελευταία μέρα που θα είναι οι Ρουμάνοι στην Ξάνθη να γίνει φιλικό με τους Νέους της Ξάνθης.

Με την παρουσία τους στα Πηγάδια οι παίκτες και τεχνικό τιμ της Ραπίντ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και δύο παιχνίδια της Ξανθιώτικης ομάδας, που κοουτσάρει ο πρώην προπονητής της Ραπίντ Ραζβάν Λουτσέσκου. Βέβαια δεν ήταν ιδιαίτερα «γουρλήδες» για την ομάδα της Ξάνθης και τον Λουτσέσκου, μια και στα δύο παιχνίδια που είδαν από κοντά οι Ρουμάνοι η Ξάνθη δεν κατάφερε να κερδίσει φέρνοντας μάλιστα ίδιο σκορ(1-1). Οι Ρουμάνοι βρέθηκαν στις εξέδρες στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, από όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και από τις προπονήσεις των Ρουμάνων στα Πηγάδια.