LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Λεβαδειακός 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το ΔΑΚ Κομοτηνης ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό που μάχονται για τη σωτηρία, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του ThrakiSportS απο το ΔΑΚ Κομοτηνής, οπού σε λίγη ώρα ο γηπεδούχος Πανθρακικός, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για αυτόν, υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με μοναδικό στόχο την τέταρτη εντός έδρας νίκη που θα τον ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο οι συνεχείς βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα, και φυσικά και στην Κομοτηνή, έχουν επιβαρύνει και άλλο τον ήδη άσχημο, από το καταστροφικό 0-4 με τον ΟΦΗ αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν την έναρξη του είναι άγνωστο τι θα αποφασίσει ο διαιτητής Παπάς.

Ωρα 16:40 Πάντως εδώ και μια ώρα επικρατεί ηλιοφάνεια στη πόλη της Κομοτηνής

Ωρα 16:50 Η σύνθεση του Πανθρακικού

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπό, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου,  Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης, Ιγκόρ.

Ωρα 16:54 Στον πάγκο: Χασομέρης, Ζδράβος-Ρίζος, Πασχαλάκης, Ροτζέριο, Μπαλντά, Μπαικαρά, Ηλιάδης

Ωρα 16:59 Η σύνθεση που κατέβασε ο Σάββας Παντελίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Τομάς, Μπουσταμάντε, Μιλοσάβλιεφ, Μιλιάζες, Γκόμες, Βούκσεβιτς.

Ωρα 17:08 Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πίντερ, Ορτέγκα, Σκέμπης, Σοτέλο, Μάγκας, Σάντσεζ

1′ Έναρξη αγώνα

6′ Ο Τζάνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, με τον Ντιγκινί να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

9′ Ο Τσουμάνης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Κώτσιος παραχώρησε κόρνερ προ του Εμπό.

10′ Ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Μελίσση, αλλά ο βοηθός τον έδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Σε θέση οφσάιντ ήταν ο Ιγκόρ, στον οποίο βρήκε η μπάλα πριν καταλήξει στον Μελίσση.

12′ Από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Μάντζιο, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Αθανασιάδης δεν απέκρουσε καλά, με τον Βούκσεβιτς να μπαίνει στη φάση και τον Ποτουρίδη να τον προλαβαίνει και να παραχωρεί κόρνερ.

19′ Γκοοοοολλλλ ο Πανθρακικός! 1-0 ο Πανθρακικός με Ντιγκινί. Ο Παπαγεωργίου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιγκόρ έστρωσε στον Ντιγκινί και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη.

20′ Πολύ ωραία σκηνή με τους παίχτες του Πανθρακικού να παίρνουν από τον πάγκο τη φανέλα του Αντώνη Λαδάκη και να του αφιερώνουν το γκολ, στη κερκίδα που βρίσκεται ο άτυχος χαφ του Πανθρακικού που χάνει τη σεζόν

24′ Πολύ μέτριο το ματς σε ένα πολυ βαρύ αγωνιστικό χώρο

30′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Σκέμπης αντί του Μαχαίρα, που τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ντιγκινί.

35′ Ο Μάντζιος μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει.

41′ Κεφαλιά του Ντιγκινί από κοντά, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια

45’+2′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Ημίχρονο. Πανθρακικός- Λεβαδειακός 1-0

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή.

46′ Στη σέντρα ο Λεβαδειακός, που έκανε μια αλλαγή με το Σοτέλο αντί του Μιλοσάβλιεβ. Χωρίς αλλαγές ο Πανθρακικός.

50′ Έχει μπει δυνατά ο Πανθρακικός και πιέζει για δεύτερο γκολ.

51′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Τζάνη, η κεφαλιά του Παπαγεωργίου στο πρώτο δοκάρι κατέληξε άουτ.

53′
Σε μία εκτέλεση κόρνερ του Τζάνη, ο Ιγκόρ έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

55′ ροευκαιρία με το Μάντζιο μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο αλλά χλιαρό σουτ, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει την μπάλα.

62′ Το παιχνίδι είναι μέτριο χωρίς ευκαιρίες

69′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Χασομέρης αντί του Τζάνη.

71′ Τεράστια ευκαιρία γοα τον Λεβαδειακό, όταν από ασταθή απόκρουση του Αθανασιάδη στο σουτ του Μάντζιου έξω από την περιοχή, με τον Σοτέλο να πλασάρει άουτ από πλάγια.

76′ Απαντά ο Πανθρακικός με τον Ντιγκινί που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι

80′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Ορτέγκα αντί του Βούκσεβιτς.

83′ Ο Παπαγεωργίου επιχείρησε το σουτ, ο Σηφάκης απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

87′ Δευτερη αλλαγή για τον Ροκα, ο Ηλιάδης που κάνει ντεμπούτο με τα “πράσινα” στη θεση του σκόρερ Ντιγκινί

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις

92′ Ο Μεχία παραχωρεί τη θέση του στον Μπαλντά

Λήξη αγώνα. Ο Πανθρακικός πήρε μια πολύ σημαντική και φτάνει τον Λεβαδειακό στους 21 πόντους. Τελικο αποτελεσμα. Πανθρακικός- Λεβαδειακός 1-0