Ήττα της Κ15 του Πανθρακικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Αν και προσπάθησε η Κ15 του Πανθρακικού απέναντι σε μία ομάδα που ήταν ισόβαθμη μαζί του, τελικά ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-3 στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, που παρότι έχει πλαστικό χορτοτάπητα, από τη συνεχή βροχή είχε νερά σε κάποια σημεία. Με την ήττα αυτή η Κ15 του Πανθρακικού έμειναν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 22′ με τον Εμβραϊζόγλου, όμως από εκεί και μετά ο Πανθρακικός αντέδρασε και στο 36′ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πατσιώρα. Πριν κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των παικτών του Πανθρακικού, η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε ξανά το προβάδισμα και συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος Κ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 39′, για να λήξει έτσι το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως στο 61′ ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Γιωτάκη που μόλις είχε μπει αλλαγή, κάνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά την ήττα ο Πανθρακικός που αγωνίζεται με παιχτες 14χρονους, μικρότερους δηλαδή από όλους σχεδόν τους αντιπάλους του, έπαιξε πολύ καλά και πίεσαν σε όλη την αναμέτρηση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από αυτόν. Οι Πατσιώρας και Πασχαλίδης αναστάτωσαν ουκ ολίγες φορές την άμυνα του ΠΑΣ, ενώ ο Γιαννακόπουλος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητής: Δρακίδης, Βοηθοί: Καρακασίδης, Τανανάκη

Πανθρακικός (Στόϊνοβιτς): Αραμπατζής, Στόϊνοβιτς Χρήστος, Τζιαφάλιας, Αθανασιάδης (70′ Παπαγεωργίου), Χατζηϊωαννίδης (50′ Αζήζ Τζεβάτ), Βλαχόπουλος, Πασχαλίδης, Γιαννακόπουλος, Πατσιώρας, Αλμετίδης (60′ Παχούμης), Καμπουρίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Οικονόμου): Πατσιούρας, Μπούτας, Καραγεώργος, Μπέλλας, Πότσης (70′ Ζαρβαλιάς ), Λιάσος, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Κ., Μπαλαματσιάς, Οικονόμου, Εμβραϊζόγλου (60′ Γιωτάκης).