Προτάθηκε ο Ζόραν Στοϊνοβιτς για πρώτος προπονητής στον Άρη!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Αρη, μετά την οριστική αποχώρηση του Πάουλο Κάμπος από την ομάδα. Διάφορα ονόματα  έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ανάνεσά σε αυτά και το όνομα του προπονητή της Κ15 του Πανθρακικού και πρώην πάιχτη του Άρη Ζόραν Στοϊνοβιτς.

Με αφορμή την ονοματολογία που έχει αναπτυχθεί, ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού για μικρό όμως διάστημα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, και υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη με δήλωσή του στο novasports.gr, θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:
« Κάποιοι, δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιούν τον Αρη, προς ίδιο όφελος. Διάβασα για ενδιαφέρον του Αρη για τον κ. Παναγόπουλο. Δηλώνω κατηγορηματικά πως ουδέποτε ο προπονητής αυτός προτάθηκε στην ομάδα, αλλά και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν ενδιαφέρει».
 
Συνεχίζοντας ο κ. Καλαϊτζίδης, τόνισε: « Οσο για την περίπτωση του Ζόραν Στοϊνοβιτς, πράγματι προτάθηκε, πράγματι τον εκτιμώ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, όμως δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθούμε μέχρι αύριο να κλείσουμε αυτό θέμα, θεωρώ πως την Τετάρτη στο ματς με το Ορφέα Ελευθερούπολης η ομάδα θα έχει προπονητή στον πάγκο, επομένως χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη», κατέληξε.