Στην Κομοτηνή ο Μάρτινς! Προπονείται, βλέπει αγώνες και οσονούπω ανακοινώνεται…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παίκτης του Πανθρακικού πρέπει να θεωρείται ο Ροτζέριο Μάρτινς, όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το ThrakiSportS, μια και τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους», βρίσκεται από μέρες στην Κομοτηνή κάνοντας προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και απλά περίμενε, όπως και όλοι οι παίχτες της βολιώτικης ομάδας, να μείνει ελεύθερος μετά την  επίσημη διάλυση της Νίκης Βόλου.

Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει από το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας για την απόσυρση της Νίκης από το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό της. Έτσι τα γραφειοκρατικά ζητήματα δείχνουν να ξεπερνιούνται και ο Μάρτινς αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί και ενδεχομένως να περιληφθεί και στην αποστολή του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό του Σάββα Παντελίδη.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο «συγκρότημα» της Νέας Ιωνίας, ωστόσο, έπειτα από το λουκέτο που έβαλαν οι «κυανόλευκοι» το προηγούμενο μήνα, μετέβη στην Κομοτηνή παίρνοντας μέρος στις προπονήσεις του Μανουέλ Ρόκα από τις αρχές Γενάρη, αφού συμφώνησε με τους ανθρώπους των «πράσινων».

Όπως φαίνεται και από το φακό του ThrakiSportS, βρέθηκε άλλωστε και στα παιχνίδια της ομάδας στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπως για παράδειγμα στον νικηφόρο αγώνα του Πανθρακικού με την Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα, έχοντας παρέα τον τραυματία Ντενίζ Μπαϊκαρά και τον προπονητή της ομάδας Κ15 Ζόραν Στοϊνοβιτς.