LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – OΦΗ 0-4 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από τo ΔΑΚ Κομοτηνής ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος, που αναβλήθηκε την Τετάρτη αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στις τρεις το μεσημέρι. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα από το ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση της φάσης των “16” για το κύπελλο Ελλάδας.

Ωρα 13:50  Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά, αφού παρά την συνεχή βροχόπτωση όλη μέσα την Τετάρτη ως και τα ξημερώματα της Πέμπτης, η βροχή έχει πλέον σταματήσει. Το γήπεδο είναι βέβαια βαρύ, αλλά το ματς μάλλον θα γίνει

Ωρα 13:55  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία με βοηθούς τους Γιώργο Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Γιώργο Πασχάλη (Ηπείρου).

Ωρα 14:01 Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση και για τον λόγο αυτό ταξίδεψε με μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην Κομοτηνή. 

Ωρα 14:04  Χθες, μετά την αναβολή, είχε εκδραστεί η επιθυμία να υπάρξει απόφαση για αναβολή από την ΕΠΟ, ώστε να μην χρεωθεί η ομάδα με ακυρωτικά και να επέστρεφε το πρωί στην Κρήτη, Ωστόσο ο ΚΑΠ προβλέπει ότι οι δυο ομάδες πρέπει να βρεθούν ακριβώς στις τρεις ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Ωρα 14:10  Πάντως για ζέσταμα δεν έχουμε δει ακόμα κανέναν να βγαίνει. Αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι σαφώς καλύτερη με χθες.

Ωρα 14:15  Μπαίνουν οι τερματοφύλακας για ζέσταμα.

Ώρα 14:25 Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1958 και κλείνει τα 57.

Ώρα 14:33 Ίδιες με χθες οι συνθέσεις των δύο ομάδων. Πάμε να τις θυμηθούμε.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Ζδράβος, Ηλιάδης, Ψάλτης, Αράμπα, Γκουτσίδης, Λίτσκας, Φραγκούλης, Ποτουρίδης.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Τζόρτζ, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός.

Ώρα 14:40 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό οι Αθανασιάδης, Στόγιος, Μελίσσης, Κάσες, Μεχία, Τζάνης και Ίγκορ ενώ για τον ΟΦΗ οι Αγριμάκης, Μανιδάκης και Μαραθιανός.

Ώρα 14:48 Χωρίς βροχή και με διαστήματα ηλιοφάνειας ο καιρός σήμερα στην Κομοτηνή, με τη θερμοκρασία στους 14 βαθμούς. Μικρή πάντως η προσέλευση του κόσμου. Περίπου 150 οι θεατές αυτή τη στιγμή στη μεγάλη κερκίδα του ΔΑκ Κομοτηνής.

Ώρα 14:54 Λίγα τα νερά στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ, μετά και τη χθεσινή δυνατή νεροποντή. Πάντως ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ βαρύς.

Ώρα 15:01 Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο θα έχουμε την έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

2′ Όπως γράψαμε ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και ο Λίτσκας είναι το πρώτο “θύμα”, καθώς ο μέσος του Πανθρακικού τραυματίζεται σε μία διακδίκηση της μπάλας και ζητάει αλλαγή.

6′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μεχία παίρνει τη θέση του Λίτσκα που τραυματίστηκε.

10′ Εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη, η μπάλα άουτ.

14′ Σέντρα σουτ του Κουτσιανικούλη, ο Πασχαλάκης θα βγει και θα διώξει με γροθιές. Η μπάλα θα φτάσει στον Λαμπρόπουλο που θα σουτάρει, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Ηλιάδη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα σφυρίξει φάουλ και θα δίξει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Πανθρακικού.

19′ Γκολ για τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης μπήκε πιό δυνατά στο γήπεδο και ανοίγει το σκορ. Ύστερα από λάθος των παικτών του Πανθρακικού στο χώρο του κέντρου, ο Λαμπρόπουλος πήρε την μπάλα, προχώρησε, σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη και κατέληξε στα δίχτυα. Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-1.

27′ Γκολ για τον ΟΦΗ. Οι κρητικοί παγώνουν το ΔΑΚ. Ο Μερεμπασβίλι με όμορφη ατομική προσπάθεια διπλασιάζει τα τέρματα του ΟΦΗ. Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-2.

30′ Γκολ για τον ΟΦΗ. Οι παίκτες του ΟΦΗ κάνουν ότι θέλουν απέναντι σε έναν Πανθρακικό που θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει στο γήπεδο. Ο Τζόρτζ βγαίνει στην αντεπίθεση, τσιμπάει την μπάλα από τον Πασχαλάκη που βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής και στην κενή εστία πετυχαίνει το τρίτο γκολ του ΟΦΗ και χειροκροτείται από τους περίπου 400 θεατές που βρίσκονται στην κεντρική κερκίδα του ΔΑΚ. Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-3.

32′ Σουτ του Λαμπρόπουλου, η μπάλα άουτ.

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.

45’+1′ Εκτέλεση φάουλ του Μεχία, μπλοκάρει ο Λόρια.

45’+2′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων πετυχαίνει τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και προηγείται δίκαια, απέναντι σε έναν Πανθρακικό που δεν έχει απειλήσει καθόλου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-3

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

53′ Λόρια και Δαμιανάκης θα μπερδευτούν όμως ο Αράμπα δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

57′ Γκολ για τον ΟΦΗ. Οι κρητικοί κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κουτσιανικούλης θα περάσει δύο παίκτες του Πανθρακικού από τα δεξιά, θα γυρίσει την μπάλα στη μικρή περιοχή στον Τζόρτζ που θα πετύχει το δεύτερο του τέρμα για σήμερα και τέταρτο του ΟΦΗ. Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-4.

59′ Σουτ του Γκουτσίδη, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

59′ Σουτ του Ηλιάδη, διώχνει σε κόρνερ ο Λόρια.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μανιδάκης στη θέση του Κουτσιανικούλη.

63′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Κάσες περνάει στη θέση του Χασομέρη.

64′ Συρτό σουτ του Κάσες η μπάλα άουτ.

75′ Δεύτερη αλλαγή και για τον ΟΦΗ. Ο Μαραθιανός στη θέση του Μερεμπασβίλι.

79′ Ο Τζόρτζ φαίνεται να τραυματίζεται σε άν φάουλ που κέρδιε, όμως πλην του Αγριμάκη που είναι τερματοφύλακας δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον πάγκο για να τον αντικαταστήσει και παραμένει κουτσαίνοντας εντός αγωνιστικού χώρου.

87′ Πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Η μπάλα φτάνει στον Αράμπα στο ύψος του πέναλτι, που πιεζόμενος από 2-3 παίκτες θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Λόρια.

90′ Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+2′ Τέλος του παιχνιδιού στην Κομοτηνή. Το σκορ τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Πολύ καλύτερος ο ΟΦΗ επικρατεί του Πανθρακικού, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ. Αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα του Πανθρακικού τη φετινή περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – ΟΦΗ 0-4.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη βαριά ήττα του Πανθρακικού.