Το pregame του αγώνα κυπέλλου Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Αποτελεί ίσως το πιο δυνατό ζευγάρι της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, και αναμφίβολα το έργο της Ξάνθης κόντρα στον περσινό κατοχο του Κυπέλλου Παναθηναϊκό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αν και άπαντες στην Ξάνθη θα ήθελαν να επαναληφθεί ο θριάμβος του πρωταθλήαμτος και το 4-2. Η σπουδαία αναμέτρηση των Πηγαδίων ξεκνά στις 15:00 (LIVE ThrakiSportS)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και την κούραση της ομάδας του απο τα συνεχόμενα παιχνίδια, προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού που διαθέτει στα χέρια. Σημαντική η επιστροφή του Δήμου Μπαξεβανίδη, μοναδική απουσία για την Ξάνθη αυτή του Νίκολα Μπέλιτς, που έμεινε έκτος για λόγους τακτικής.

Να μην ξαναζήσει στιγμες σαν το πρωτάθλημα θέλει ο Γιάννης Αναστασίου, που κρατά κλειστά χαρτιά για τις προθέσεις του  για τον σχηματισμό του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο περσινός κάτοχος του τίτλου αποσκοπέι σε ένα σκορ που θα του δίνει προβάδισμα, με την ισοπαλία να μην χαλά καθόλου την ομάδα της Αθήνας. Ερωτηματικό αποτελεί αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μπέργκ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει ο Νίκος Καρέλης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας) και Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) με παρατηρητή το Γιώργο Μπίκα (Χαλκιδικής) Η αναμέτρηση αρχίζει στις 15:00 και μεταδίδεται ζωντανά τηλεοπτικά από τον Οte TV και διαδικτυακά με live text από το ThrakiSportS.

ΘYMΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ