Αγώνας δρόμου στον ΟΦΗ μετά την αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μόνο χαρούμενοι δεν είναι στην ομάδα του ΟΦΗ από την αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό, καθώς στο στρατόπεδo των κρητικών άπαντες ήθελαν να διεξαχθεί το παιχνίδι ούτως ώστε η ομάδα να επιστρέψει όσο πιο άμεσα γίνεται στο Ηράκλειο και να προσπαθήσει να μαζέψει τις στάχτες της.

Αυτό θα γινόταν αύριο το πρωί μέσω Καβάλας, καθώς η ομάδα της Κρήτης είχε σκοπό να διανυκτερεύσει και σήμερα το βράδυ στην Κομοτηνή και να επιστρέψει την πέμπτη στο Ηράκλειο. Πλέον, μετά την αναβολή, γίνεται αγώνας δρόμου να γίνει αλλαγή των εισιτηρίων και να ακυρωθούν τα άλλα, εν μέσω όλων των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον ΟΦΗ.

Επίσης υπάρχει προβληματισμός ακόμα και για το αν θα γίνει τελικά και την Πέμπτη το παιχνίδι, καθώς τα νερά στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ είναι πολλά και αν συνεχιστεί αυτός ο καιρός είναι αμφίβολο αν ξεκινήσει καν ή οδηγηθούμε σε ένα αναβολή. Και τα περιθώρια είναι ασφυκτικά, αφού την Τρίτη είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός.

Επίσης, είναι αμφίβολο αν θα γίνει και το παιχνίδι την Πέμπτη και για έναν ακόμα λόγο, μιάς και έχει δοθεί διορία μέχρι το πρωί της Πέμπτης στο Νίκο Μαχλά ώστε να βρει χρήματα για να πληρωθούν κάποιοι παίκτες. Αυτοί δέχτηκαν να ανέβουν χαριστικά στην Κομοτηνή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούν αν παραμένουν με άδειες τις τσέπες.

Μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του παιχνιδιού ο γενικός αρχηγός και παλιά δόξα του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης είπε ότι “και οι δύο ομάδες θέλαμε να γίνει το παιχνίδι, όμως η ΕΠΟ δεν ήθελε. Θα πρέπει να μείνουμε και αύριο εδώ και για εμάς είναι έξτρα κούραση, μιάς και παίζουμε αγώνα το Σάββατο και πρέπει να δούμε τώρα πότε θα ταξιδέψουμε για να γυρίσουμε πίσω, μιάς και κανονικά θα επιστρέφαμε αύριο το πρωί. Δυστυχώς δεν μπορεί να αναβληθεί οριστικά το παιχνίδι και αύριο την ίδια ώρα θα πρέπει να είμαστε και πάλι εδώ”.