Πλήγμα με Καρυπίδη στην Ξάνθη, χάνει το ματς με ΠΑΣ και την ρεβάνς στην Λεωφόρο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πέρα από το γκολ στο 88’ που βάζει Ξάνθη σε θέση αουτσάιντερ για την ρεβάνς στην Λεωφόρο την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, η ομάδα της Θράκης είχε ακόμη ένα σοβαρό πλήγμα από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος φυσικά για τον τραυματισμό του Χρήστου Καρυπίδη που ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο και αποχώρησε από το παιχνίδι στο 21′ με την θέση του να παίρνει ο Χρήστος Λισγάρας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης θα περιμένει σίγουρα την διάγνωση του ιατρικού τιμ για να εκτιμηθεί ο ακριβός χρόνος που θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος, ωστόσο όπως τόνισε και στην συνέντευξη τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο «Κάρυ» θα μείνει εκτός για τα επόμενα 2 με 3 παιχνίδια της ομάδας του.

Δηλαδή δεδομένα θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου στα Πηγάδια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, ενώ κρίνεται αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου.