Αζόρες προτιμούν Μουστακίδης και παίκτες! Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση του Εθνικού!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Εθνικός επικράτησε με 3-0 και στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Φάτρα Ζλιν παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στους 8 του Τσάλεντζ Καπ. Μετά το τέλος του αγώνα και τα πανηγύρια για την τεράστια επιτυχία της Εβρίτικης ομάδας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. 

Από πλευράς των μεγάλων νικητών μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης, καθώς και ο Κώστας Δαλακούρας, ο οποίος κάλυψε το κενό του Μπόζινταρ Τσουκ, που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Όσον αφορά τους Τσέχους αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στον αγώνα ο προπονητής της Ζλιν Πεντ Μάτσεκ και ο παίκτης της ομάδας Πάβελ Μπάρτος.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όλα τα παιδιά βοήθησαν ήταν μία σημαντική νίκη και δίκαιη πρόκριση. Στόχος μας πλέον είναι να περάσουμε στους 4 του θεσμού. Τώρα κοιτάμε τον Άρη, όπου θα πάμε με στόχο την νίκη. Έχουμε βάθος στον πάγκο κάτι που μας βοηθάει στο παιχνίδι μας. Τα παιδιά δίνουν το 100% τόσο στις προπονήσεις όσο και στον αγωνιστικό χώρο και η ανταμοιβή τους είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη. Θα πρέπει να παλέψουμε όλα τα μας τόσο εντός όσο και έκτος συνόρων, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ο ακραίος της Εβρίτικης ομάδας Κώστας Δαλακούρας επισήμανε: “Ευχαριστώ τον κόσμο του Εθνικού για την αμέριστη στήριξή του. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και δίκαια προκριθήκαμε. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όπως ο κόουτσ έτσι και εγώ θα θέλαμε να παίξουμε στις Αζόρες”. 

Ο τεχνικός της Φάτρα Ζλιν Πεντ Μάτσεκ είπε: “Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ο Εθνικός ήταν καλύτερος από εμάς και έτσι δίκαια μείναμε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης”. Από την πλευρά του, ο παίκτης των Τσέχων Πάβελ Μπάρτος τόνισε: “Ο Εθνικός μας πίεσε στο σερβίς, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια επικράτησε”.