Ξέσπασε «πόλεμος» της Ξάνθης με τον Αναστασίου! Ανακοίνωση Πανόπουλου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά το 1-1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Skoda Ξάνθη, “πόλεμος” ξέσπασε ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας της Θράκης και τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου, που εμφανίστηκε τόσο στις δηλώσεις του στον Ote TV όσο και στην συνέντευξη Τύπου τουλάχιστον “προκλητικός”, μάλιστα στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των “πράσινων” αρνήθηκε να δεχτεί ερωτήσεις απο τους δημοσιογράφους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθη έχει ως εξής:

Ο κ. Αναστασίου είπε: «Η Ξάνθη πάντα παίζει στα κόκκινα με εμάς και δεν βλέπει το ματς σαν φιλικό παιχνίδι.»
Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου, ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο την άλλη ο διαιτητής.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.
Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια να βγεις το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά «κλείστο». Super ουάου coach.

Νωρίτερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα του Ote TV, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές: “Χαίρομαι που μαζί μας η Ξάνθη παίζει πάντα στα κόκκινα και δεν αντιμετωπίζει το ματς σαν φιλικό. Συγχαρητήρια και στον κ Παππά, ελπίζω ο κ.Δούρος να είναι ικανοποιημένος”.

Περισσότερα σε λίγο, σε σχέση και με όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου…