ΕΠΣ Θράκης: Αναβολές στα… εξ αναβολής παιχνίδια και… διακοπή στο ένα που ξεκίνησε

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Εκτός του παιχνιδιού κυπέλλου του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, λόγω βροχόπτωσης, αναβλήθηκαν και οι περισότεροι εξ’ αναβολής αγώνες που είχαν οριστεί για όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης, εκτός του αγώνα της Α2 κατηγορίας του Ηρακλή Σαπών με τη Νέα Καλλίστη. Ωστόσο και αυτός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Όπως γράφτηκε νωρίτερα στο ThrakiSportS, στα ρεπορταζ της ΕΠΣ Θράκης, ελλόχευε ο κίνδυνος αναβολής καθώς λόγω της συνεχόμενης βροχή τις τελευταίες ώρες, δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεαστούν οι αγωνιστικοί χώροι της Ένωσης.

Ανάμεσα σε αυτά που αναβλήθηκαν ήταν και το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας ανάμεσα σε Φιλία Κομοτηνής και Δόξα Προσκυνητών, που αρχικά επρόκειτο να γίνει στο γήπεδο Άλσους, τρεις ώρες πριν την έναρξή του μεταφέρθηκε σε αυτό της Εκτενεπόλ και τελικά αναβλήθηκε από την ίδια την διοργανώτρια, για δεύτερη φορά, χωρίς να αναγκαστούν να προσέλθουν οι ομάδες.

Όπως έγινε γνωστό, το ματς που έχει αναβληθεί για την 13η αγωνιστική, θα διεξαχθεί  το προσεχές Σάββατο μιας και οι δυο είχαν ρεπό την 15η αγωνιστική.

Επίσης με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, αναβλήθηκαν οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης  Ένωση Αμαξάδων – Δόξα Γρατινής και Τοξότες Αρίσβης – Αγιοχώρι  καθώς και η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας ΑΕ Κομοτηνής – Δόξα Υφαντών. 

Ο μόνος αγώνας που αποφασίστηκε να διεξαχθεί ήταν το παιχνίδι του Ηρακλή Σαπών με την Νέα Καλλίστη για την 10η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας. Ξεκίνησε κανονικά, ωστόσο διεκόπη στο ημίχρονο λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Μετά το πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με γκολ του Νταναδά.