Έγραψε ιστορία! Στους οκτώ της Ευρώπης ο Εθνικός!! Γλυκοκοιτάζει την κούπα!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στα προημιτελικά του Challenge Cup προκρίθηκε πανηγυρικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει κάθε δικαίωμα πλέον να ονειρεύεται.

Ανήκει στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και… κούπα.

Ο Εθνικός αποτελεί πλέον την μοναδική εκπρόσωπο του ελληνικού βόλεϊ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον επόμενο γύρο, τον προημιτελικό της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το ζευγάρι Μπαρτάρντο από τις Αζόρες με την Μπενφίκα της Λισαβόνας, έναν πορτογαλικό εμφύλιο δηλαδή.

Το παιχνίδι αυτό ξεκινά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος και φυσικά θα έχετε άμεση ενημέρωση από το ThrakiSportS ώστε να πληροφορηθείτε πρώτοι ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός της αρμάδας του Μουστακίδη.

Είναι η δεύτερη φορά που οποιαδήποτε ομάδα της Θράκης φτάνει σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε οποιοδήποτε σπορ. Μόνο η μεγάλη Ορεστιάδα του Νίκου Σαμαρά είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο. Και ευχή όλων είναι ο Εθνικός να φτάσει και αυτός στον τελικό του αντίστοιχου Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, όπως τότε.

Πλέον, δεν είναι απίθανο! Με δεδομένη την δυναμικότητα τουλάχιστον της επόμενης αντιπάλου, όποιας και αν είναι, μπορεί να τα καταφέρει. Ένα είναι σίγουρο. Κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το (ευρωπαϊκό) ταξίδι συνεχίζεται…