Συμφωνία Δεληκώστα με τη διοίκηση ΑΟΟ για επιστροφή! Οι πρώτες του δηλώσεις…

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Η παραίτηση των μελών του ΤΑΑ, οι ειλικρινείς απαντήσεις, αλλά κυρίως οι δεσμεύσεις για τα όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και θα έχουν στόχο την δημιουργία μια ομάδας που θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της, έπεισαν τον Κώστα Δεληκώστα να επιστρέψει στους «πράσινους» συνεχίζοντας το έργο και την δουλειά του στην ομάδα.

 

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Κώστας Δεληκώστας παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις αναμένεται να βγει περισσότερο δυνατός από ποτέ και έτοιμος να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη δίψα την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ο Θρακιώτης τεχνικός στην συνάντηση που είχε τόσο με τον υπηρεσιακό πρόεδρο του ΤΑΑ Γιώργο Τσολακίδη, όσο και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας (και παραιτηθέντα πρόεδρο του ΤΑΑ) Βασίλη Γκιζάνη, μίλησε για όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα όσα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστηκα και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Κώστας Δεληκώστας με δηλώσεις του στο Volleyplanet τόνισε: «Έπειτα από την συνάντηση που είχαμε με τον Γιώργο Τσολακίδη και με τον Βασίλη Γκιζάνη υπήρξε συμφωνία. Δόθηκαν ειλικρινείς απαντήσεις και δεσμεύσεις για το μέλλον της ομάδας και δέχθηκα να επιστρέψω πιστεύοντας πως ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έχει να προσφέρει ακόμη πολλά στο ελληνικό βόλεϊ. Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα με όπλο  τον κόσμο της θα φθάσει εκεί που όλοι θέλουμε».

Ήδη ο Κώστας Δεληκώστας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του δύσκολου αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, που μετά την απόφαση της Λίγκας να μην αναβληθεί η αγωνιστική των εκλογών, μεταφέρθηκε για την προσεχή Παρασκευή (23/1).