Μεταγραφικό “μπάμ” με επιστροφή του Νίκολα Μιγιαήλοβιτς στη Volley League!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Οι “βόμβες” συνεχίζονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τις ομάδες της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Φοίνικα Σύρου να “σκάσει” τη δική του και να επαναφέρει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό παίκτη και MVP του περσινού πρωταθλήματος. Toν πρωην ακραίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της Παρτιζάν, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στο φιλέ», στη Σύρο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αγαπημένος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, ώστε με τον Παβλίσεβιτς και τον Ντόκιτς να αποτελέσει το τρίτο μέλος της Σερβικής σχολής βόλεϊ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξει το deal ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου που επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα στα άκρακαι τον 25χρονο Σέρβο ακραίο ο οποίος την περσινή αγωνιστική σεζόν έβγαλε… μάτια με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ ήταν από τους κορυφαίους ξένους του ελληνικού πρωταθλήματος. Το… φλερτ Φοίνικα με Μιγιάιλοβιτς χρονολογείται πριν από δύο χρόνια όταν ο Σέρβος είχε παίξει αντίπαλος των Συριανών με Βελγική ομάδα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
 
Ο Μιγιαίλοβιτς έφυγε πέρσι τον Μάιο από τον Εθνικό για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την γαλλική Μονπελιέ αλλά ένα πρόβλημα τραυματισμού τον Σεπτέμβριο διέκοψε άδοξα τη συνεργασία του και συνέχισε στην Παρτιζάν. Οι συνομιλίες με τους Συριανούς έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και όλα δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα ο παίκτης θα ταξιδεύσει στη Σύρο προκειμένου να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά που θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο για το αν η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Θυμίζουμε οτι ο Φοίνικας είναι μεγάλος αντίπαλος του Εθνικού για την τετράδα και θα υποδεχθεί τους κυκλαδίτες και τον Μιγιαήλοβιτς έαν συμφωνήσει με το “πειρατικό” στην Αλεξανδρούπολη στο τέλος του πρωταθλήματος, με ερωτηματικό πώς θα δούν οι φίλοι του Εθνικού το Νίκολα με τα κόκκινα του Φοίνικα και όχι με τα μπλέ!