Με τον Μπέργκ η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο κυπελλούχος πέρσι Παναθηναϊκός με τον Μπέργκ κανονικά στην αποστολή για την Ξάνθη παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου, με τον Αναστασίου να παίρνει στη Ξάνθη εκτός του Σουηδού φορ, όλους τους βασικούς του δείχνοντας λοτι και φέτος τον ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου.

Ο 28χρονος φορ παραπονέθηκε ότι νιώθει ενοχλήσεις στους τετρακέφαλους, που καταπονήθηκαν αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά έβγαλε τρία 90λεπτά μέσα σε ένα δεκαήμερο, και μέχρι τελευταία στιγμή κρινόταν η συμμετοχή του στο ματς κυπέλλου με τη Ξάνθη, οπότε δύσκολα θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν είχε παίξει στο ματς του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, όπου οι το «τριφύλλι» έχασε με 4-2, λόγο ίωσης.

Ανεξάρτητα από τις αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς της Τετάρτης (21/01) στα «Πηγάδια», ο τεχνικός των «πράσινων» πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την προπόνηση της Τρίτης (20/01), στην οποία έκαναν ατομικό πρόγραμμα οι Μπούι, Κουτρουμπής και Νίνης οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά και έκαναν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος έκαναν εξάσκηση στα στημένα. και μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.