Η λίστα με τους παίκτες και τα αναλυτικά ποσά που τους χρωστάει ο ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Την αναλυτική λίστα με τους παίκτες (και όχι μόνο) στους οποίους χρωστάει ο ΑΟ Ορεστιάδας έδωσε στην δημοσιότητα ο παραιτηθείς ταμίας του ΤΑΑ Παντελής Δραχτίδης (έχει παραιτηθεί όλο το ΔΣ του ΤΑΑ έχοντας προκηρύξει γενική συνέλευση για εκλογές την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου).

Όπως διευκρίνισε ο κ. Δραχτίδης αλλά και ο πρόεδρος Β. Γκιζάνης, πρόκειται για χρέη προηγούμενων διοικήσεων που εφόσον δεν υπήρχαν και δεν προσπαθούσε να τα ικανοποιήσει η νυν διοίκηση, δεν θα υπήρχαν καθυστερήσεις και οφειλές στους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ταμίας του ΤΑΑ, Παντελής Δραχτίδης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Δευτέρας, κάνοντας μια συνοπτική αναφορά στα οικονομικά της ομάδας:

Αρχικά ξεκινήσαμε με τη λογική ενός χαμηλού budget στην έναρξη της περιόδου, για να είμαστε και ανταγωνιστικοί αλλά και να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Το budget που αρχικά είχε σχεδιαστεί για την ανδρική ομάδα ήταν της τάξης των 217.000 ευρώ. Στην πορεία μειώθηκε κατά πολύ, γιατί είχαμε κάποιες αποχωρήσεις παικτών και κάποιες συμφωνίες για μειώσεις. Αυτήν τη στιγμή έχει μείνει ποσό των 120.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου, που θα πρέπει να αποπληρωθεί. Αφορά μισθοδοσία και έξοδα αθλητών (ενοίκια σπιτιών κ.λ.π.)

Έσοδα-Έξοδα από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα:

Τα έσοδα της ομάδας ήταν 108.556 ευρώ (από χορηγίες που διεκδικήσαμε, εισιτήρια κλπ)

Τα έξοδα είναι 105.155 ευρώ. Το ταμείο σήμερα έχει περίπου 3.500 ευρώ.

Μέσα σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι παλιές οφειλές σε παλαιότερους αθλητές, σε επιχειρηματίες της περιοχής (μόνο ο Καρακατσάνης-tours ζητούσε 15.633 ευρώ). Ο επιχειρηματίας αυτός έλαβε 11.000 ευρώ από την πρώτη δόση της ΕΣΑΠ. Ο συγκεκριμένος συμφώνησε στο ποσό αυτό και δεν απαιτεί άλλα χρήματα. Τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Τα χρέη αυτά ήταν από το 2005. Αθλητής Ισίδωρος Δημητρούδης με απαίτηση 16.662 ευρώ. Δεν έχει πάρει χρήματα ακόμα, θα αποπληρωθεί με την επόμενη δόση. Αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης καταβολής των μισθών στους σημερινούς αθλητές.

Ο Κόβατς έχει να πάρει συνολικά 25.000 ευρώ, αφού κατέβασε τις απαιτήσεις του από τα 28.500 που του οφείλονταν. Του έχουν καταβληθεί 9.000 ευρώ και απομένουν 16.000 ευρώ.

Ο Μπεκιάρης Θοδωρής είχε αρχική απαίτηση 26.000 ευρώ και συμφώνησε σε μερική ικανοποίηση με 12.000 ευρώ. Έλαβε ήδη 4.000 ευρώ και απομένουν άλλες 8.000 ευρώ.

Ο αθλητής Χρήστος Μπέλος με συνολική απαίτηση 17.000 ευρώ. Με τον συγκεκριμένο αθλήτη είμαστε σε διαπραγματεύσεις για εξόφλησή του από τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μία ακόμη μικρή οφειλή έχει μείνει προς τον αθλητή Πλίκα, της τάξης των 4.000 ευρώ. Δεν έχουμε έρθει ακόμα σε συνεννόηση μαζί του, θα πρέπει να το δει το νέο ΤΑΑ.

Το σύνολο των οφειλών ήταν 86.295 ευρώ, πληρώθηκαν οι 24.000 ευρώ, έχουν μείνει 62.295 ευρώ. Άμεσα απαιτητά είναι τα 40.662 ευρώ.”