Ραγδαίες εξελίξεις στην Ορεστιάδα! Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ του Τ.Α.Α.

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Την παραίτηση σύσσωμου του Τ.Α.Α του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ομάδας (τόσο του τμήματος πετοσφαίρισης όσο και του Ερασιτέχνη) Βασίλης Γκιζάνης.

Σε αυτήν ο κ. Γκιζάνης και τα υπόλοιπα μέλη του «πράσινου» ΤΑΑ (Καρράς, Κιλούδης, Τσολακίδης, Δραχτίδης) αναφέρθηκαν στα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, με την παραίτηση του προπονητή Κώστα Δεληκώστα το απόγευμα της Πέμπτης και την επιστολή των παικτών κατά της διοίκησης το πρωί της Παρασκευής, παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό που στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ερασιτέχνης ΑΟ Ορεστιάδας, πρόεδρος του οποίου επίσης είναι ο κ. Γκιζάνης, μετά την παραίτηση σύσσωμου του ΤΑΑ, θα εκκινήσει τις διαδικασίες για διεξαγωγή έκτακτης γενικής συνέλευσης για την 1η Φεβρουαρίου. Σε αυτήν θα δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία προς τα μέλη του ΑΟΟ προκειμένου ακολούθως να γίνουν εκλογές και να αναδειχθεί νέο ΤΑΑ.

Σκοπός τις κίνησης αυτής είναι να γίνουν και νέες πιθανότατα εγγραφές μελών, να προσέλθουν και τα παλιά μέλη της ομάδας και να γίνει μια γόνιμη συζήτηση με σκοπό στο τέλος της τα ίδια τα μέλη να να ψηφίσουν όποιους θέλουν να αναλάβουν το τμήμα, εφόσον φυσικά βρεθούν νέα άτομα που θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν τις τύχες του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ.

Μέχρι τότε πάντως, το τμήμα για να μην μείνει ακέφαλο και δεδομένων των λειτουργικών αναγκών που υπάρχουν (πχ ακολουθεί δύσκολο ταξίδι στην Σύρο) το τμήμα θα τρέχει διοικητικά με ευθύνη του κ. Γκιζάνη, ενώ άγνωστο είναι τι μέλει γενέσθαι με τον Κώστα Δεληκώστα μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο οποίος είχε παραιτηθεί μεν αλλά είχε αφήσει παράθυρο επιστροφής σε περίπτωση που διορθωθούν τα κακώς κείμενα…