Προσφυγή τεσσάρων στον ΟΦΗ λίγο πριν έρθει Κομοτηνή! O ένας πάει… Πανθρακικό;

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Την πρόθεση να αποχωρήσουν από τον ΟΦΗ εξέφρασαν οι Γιώργος Μακρής, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Γιάννης Στάθης και Θοδωρής Τριποτσέρης, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή, όπως έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής, σε μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα στο Ηράκλειο.

 

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την Κυριακή την τελευταία τους προπόνηση με την ομάδα υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου και μετά από το τέλος της, αποχαιρέτησαν την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τέσσερις αναμένεται ακόμα και εντός της Δευτέρας να καταθέσουν και προσφυγή για τα οφειλόμενα.

Τα προβλήματα λοιπόν στον ΟΦΗ συνεχίζονται και το ρόστερ της ομάδας ολοένα και μικραίνει – με τελευταίο κρούσμα αυτό, που έρχεται ουσιαστικά μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν η ομάδα της Κρήτης μεταβεί στην Κομοτηνή για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, που προγραμματίζεται το μεσημέρι της Τετάρτης (21/1. 15:00, LIVE ThrakiSportS).

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται μια εβδομάδα δύσκολη για τον ΟΔΗ, που πέρα από τα διοικητικά, την αφαίρεση βαθμών και τον κίνδυνο αποβολής από το πρωτάθλημα, είχε και παίκτες μακριά από τα σπίτια τους, να αντιμετωπίζουν διαδοχικά τον Παναιτωλικό την περασμένη Τετάρτη, την Βέροια το Σάββατο και πλέον τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ενός κακού, μύρια έπονται.

Και αν για τον Μακρή το τέλος του από την ομάδα ήταν αναμενόμενο μιας και το είχε ανακοινώσει, οι άλλοι τρεις παίκτες δεν είχαν δείξει μέχρι τώρα τάσεις φυγής. Ειδικά πάντως για τον Στάθη, που έχει ζήσει δυο χρόνια στην Κομοτηνή ως παίκτης του Πανθρακικού, έχουν υπάρξει φήμες αλλά και δημοσιεύματα που προϊδεάζουν για τη μεγάλη επιστροφή στην Κομοτηνή.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο Πανθρακικός προτίθεται να (ξαν)αποκτήσει τον δεξιό μπακ μόνο αν έρθει ως ελεύθερος – και στο πλαίσιο αυτό ενδεχομένως να εντάσσεται και η προσφυγή αυτή, που φορτίζει πάντως το κλίμα των δύο αγώνων του κυπέλλου, φέροντας σε σαφέστατα δυσχερή θέση την ομάδα της Κρήτης που προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της…