Photos: 60 κλικ από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με την παρουσία ανθρώπων που αποτελούν το παρελθόν (παλαίμαχοι), το παρόν (παίκτες και μέλη της πρώτη ομάδας) και το μέλλον (Ακαδημίες) της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Le Chalet η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων τελέστηκε το μυστήριο και ακολούθησαν οι ευχές για μία πετυχημένη χρονιά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο.

Στο Le Chalet εκτός από το Δ.Σ. της ομάδας, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Skoda Ξάνθη, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας (Κ-20, Κ-17, Κ-15), τους προπονητές και το προσωπικό, το παρών έδωσαν και οι τοπικές Αρχές, με την παρουσία του πρώην υπουργού και απερχόμενου βουλευτή της ΝΔ Αλ. Κοντού, του απερχόμενου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Σαλτούρου, του δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου αλλά και του επερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη που έδωσε το παρών μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκο Σπυριδόπουλο.

Το φλουρί στην μεγάλη πίτα «έπεσε» στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ενώ τυχερός από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ήταν ο Μιχάλης Ζαρόπουλος. Στην Κ-20 το φλουρί έπεσε στον Κώστα Χατζή, στην Κ-17 στον Λευτέρη Μακρίδη και στην Κ-15 στον Μεμέτ Φουρκάν. Τυχερός από το προσωπικό της Skoda Ξάνθη και τους προπονητές ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής Νίκος Καλαϊτζής.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκος Επιτρόπου παρέδωσε στον Πρόεδρο του Γηροκομείου Κ. Παπαχρόνη και στην Διευθύντρια του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης από μία επιταγή. Μοναδικός απών της εκδήλωσης ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να βρίσκεται στα Πηγάδια. 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS από όσα συνέβησαν στην κοπή της πίτας…