Μια ανάσα από την απόκτηση του Ηλιάδη ο Πανθρακικός

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Έτοιμος να αποκτήσει τον Στέλιο Ηλιάδη είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανθρακικός, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, πιθανότατα εντός των επόμενων ωρών. 

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, έχει μείνει ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, όπου αγωνιζόταν, και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μετακομίσει λίγο νοτιότερα, παραμένοντας στον ευρύτερο θρακικό χώρο (αφού και η Φιλιππούπολη περιοχή της αρχαίας Θράκης θεωρείται).

Όλα δείχνουν ότι καταλήγει στον Πανθρακικό, αν και βρισκόταν πριν λίγες μέρες κοντά σε συμφωνία με τη Λάρισα ενώ λέγεται ότι πιο πριν είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα της Δανίας, που είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ή ακόμα και της μακρινής Ινδίας!

Ο 28χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός μέσος παρέμεινε χωρίς ομάδα έπειτα από το «διαζύγιο» με την βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ΠΑΟΚ, τον  Ηρακλή και την Κέρκυρα και πλέον την Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, που θα είναι μάλλον διάρκειας μόνο έξι μηνών αλλά θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πάντως ο Στέλιος Ηλιάδης βρέθηκε σε έναν ακόμη αγώνα στα επίσημα της Τούμπας και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πλατανιά. Μάλιστα,  βρέθηκε και στα αποδυτήρια ενώ τα είπε εκτενώς και με τον Στέφανο Αθανασιάδη με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. Άλλωστε, ο Ηλιάδης στο παρελθόν είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ…