Photos: 60 κλικ από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ο πρόεδρος του συλλόγου Μανόλης Βουκουρεσλής ήταν ο μεγάλος τυχερός, που κέρδισε το φλουρί, στην κοπή της πίτας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το πρωί της Κυριακής στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας του Έβρου.

 

Δεκάδες παιδάκια από όλα τα τμήματα του συλλόγου βρέθηκαν στην τελετή, όπου βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι της περασμένης χρονιάς. Ανάμεσά τους, η ναυαρχίδα του Εθνικού, το τμήμα βόλεϊ, που το 2014 έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος, στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, που διοργάνωσε στην Αλεξανδρούπολη.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Τ.Α.Α Γιάννης Τζίμας, μαζί με τον βοηθό του (εορτάζοντα) Σάκη Μουστακίδη, Ανέστη Γιαννακόπουλο και τον λίμπερο της ομάδας Άκη Δαρίδη. Την ώρα της βράβευσης η υπόλοιπη ομάδα έκανε πρωινή προπόνηση για το απογευματινό παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό και δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στην εκδήλωση!

Παράλληλα, δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε όσους αθλητές κέρδισαν μετάλλια μέσα στο 2014, ανάμεσά τους τα κορίτσια του πινγκ πονγκ που πήγαν εξαιρετικά στην ψηφοφορία του ThrakiSportS αλλά και τον Τόλη Γκάτζιο, παλαίμαχο πρωταθλητή του συλλόγου που συνεχίζει δυναμικά και στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε κέρδισε την πρώτη θέση σε σειρά αγώνων βετεράνων αλλά και στο Run Greece που φιλοξενήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικός ανέβασε στο facebook ένα σετ άνω των 60 εικόνων από την εκδήλωση και το ThrakiSportS σας το παραθέτει…