ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στον αγώνα Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Αετός Μίσχου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, η τοπική Δόξα κέρδισε με 2-1 τον Αετό Μίσχου και ανέβηκε βαθμολογικά πάνω από αυτόν, αν και αμφότεροι φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, όμως επιτεύχθηκαν δύο τέρματα στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες. Στο 5′ είχαμε σουτ του Μπουντούρη, έδιωξε προσωρινά ο τερματοφύλακας, όμως με νέο πλασέ ο Μαύρος έγραψε το 1-0. Η απάντηση ήρθε στο 41 όταν από δεξιά ξέφυγε ο Δ. Μπόζης και με σουτ έστειλα την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα για το 1-1. Ενδιαμέσως, στο 16 ο Αμοιρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία πιάνοντας το σουτ,έφυγε η μπάλα από τα χέρια του γκολκίπερ αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη έγινε πολύ πιο ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να επιτυγχάνουν ένα δεύτερο τέρμα και να παίρνουν το τρίποντο της νίκης. Αυτό ήρθε στο 61 με τον Μουντούρη που έκανε το εύστοχο σουτ, αφού προηγήθηκε μπαλιά του Μπαχαρίδη. Νωσίτερα, στο 55′ ο Δ. Μπόζης είχε μια καλή ευκαιρία αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, όπως και στο 60′ ο Σερήφ που αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Επίσης, στο 80′ ο Μπουντούρης έπιασε το σουτ αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας. Τις δύο τελευταίες ευκαιρίες τις έχασε ο Ιμπράμ στο 88′ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο οποίος έπιασε ισάριθαμα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά αυτά κατέληξαν άουτ. Διαιτητής ο Παπαγεωργίου, βοηθοί οι Δημητριάδης και Πολυχρονιδης.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κεσόπουλος, Σταμπολης, Μαραγκός, Κυριαζής, Γιαπουντζής, Παντελίδης (42′ Αθανάσαρος), Φυτιλίδης (50′ Μπαχαρίδης), Λεφης, Μπουντούρης. Αμοιρόπουλος, Μαύρος (70′ Πασακαλίδης).

ΑΕΡΟΣ ΜΙΣΧΟΥ: Βαβαλιαγκάκης, Γιαλοψος (75′ Σιαμπαν Ιμπραμ), Μ. Αποστολίδης, Χαμζα Εμπρε, Σταματης, Κυριακόπουλος, Τσιπλακιδης, Μπόζης Δ., Σεφκέτ Σελιμ, Κωστολετος.