ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην νίκη της Ασπίδας επί της Βιστωνίδας

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε η Ασπίδα Ξάνθης που επικράτησε εντός έδρας της Βιστωνίδας με 2-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ανδρίκου που στο αποχαιρετιστήριο του παιχνίδι σημείωσε δύο τέρματα.

Ο Ανδρίκου στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ασπίδας πέτυχε δύο τέρματα και χάρισε στην πρώην πλέον ομάδα του μια σημαντική νίκη, μια και αποφάσισε να επιστρέψει στην ΕΠΣ Θράκης και την Δόξα Σώστη.

Στα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν τον έλεγχο στα πρώτα περίπου 20 λεπτά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις και να καταφέρνουν να ανοίξουν και το σκορ πριν την λήξη του πρώτου μέρους με τον Ανδρίκου στο 42’ με σουτ  μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους παίκτες της Βιστωνίδας να μπαίνουν πιο δυνατά και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 66’ πε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταύρου Βασιλειάδη, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται με τον ίδιο τρόπο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Ανδρικού. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Χατζημωϋσιάδη και Βασίλα.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Αθανασίου, Μπουρντούνης, Καουσλίδης, Πουρναράκης, Μυλωνάς, Μακράκης Ηλ., Μοσχώβης (67’ Μαλαδένης), Σαββόγλου, Ανδρίκου, Φωτιάδης (89’ Ψαρόπουλος), Δογανίδης  (77’ Τζαρτάκης)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ (Ν. Μαυρομάτης): Ρούφος, Γκατζόγιας (56’ Γιαπουντζής), Νυφαδόπουλος, Κομνηνός, Μακράκης, Κομήτης, Κιαχίδης (46’ Καπράνης), Βασιλειάδης Γ., Μπουρλόγλου(80’ Τσαπάρης), Βασιλειάδης Στ., Δασκαλάκης