ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι κορυφής της ΑΕ Διδυμοτείχου με τον Άρδα Καστανέων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Στο σούπερ ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας για τον Βόρειο Όμιλο της ΕΠΣ Έβρου, ανάμεσα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας, ο Άρδας Καστανέων μετά τη νίκη του με τον Ορέστη Ορεστιάδας, πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο Διδυμότειχο επί της ΑΕΔ, ρεβάνς της ήττας του στις Καστανιές για τον πρώτο γύρο, αλλά και για το κύπελλο, που φέρνει πλέον τις δυο ομάδες  ισόβαθμες στην πρώτη θέση, με το Διδυμότειχο όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ταυτόχρονα αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕΔ που είχε οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα, μέχρι να της σπάσει το αήττητο ο Άρδας.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φίλων των δυο ομάδων, ανάμεσά τους και ο (ορεστιαδίτης) προπονητής του Εβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής. Οι γηπεδούχοι είχαν ένθερμη υποστήριξη από τους φιλάθλους του Διδυμοτείχου, παρά το κρύο αλλά και την ομίχλη που υπήρχε. Το γήπεδο ήταν βαρύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στη δύναμη και το πάθος, που επέδειξαν κυρίως οι φιλοξενούμενοι.

Το χρυσό γκολ για τον Άρδα Καστανεών, που ισοβαθμεί πλέον στους 24 βαθμούς με την ΑΕΔ,πέτυχε με όμορφη κεφαλιά ο Μυλωνάς στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό. Αμέσως μετά  ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους παίχτες των δυο ομάδων με αποτέλεσμα την αποβολή δύο παιχτών, ενός από κάθε ομάδα (των Ιντσέ από την ΑΕΔ και Πετρόπουλου από τις Καστανιές).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Τουντζιαράκη και Σαμουρκασίδη.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Δουλούδης, Τζιανκούδης, Μαργαρίτης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Γκαιτατζής,  Μεμούρης, Γκατσιούδης, Τζενελάκης, Γιαννόπουλος, Ιντσές. 

ΆΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ: Ντινούδης, Καμπακίδης, Καράμπελιας, Μυλωνάς, Χουχουλιάς, Γεννηκοσμίου, Πετρόπουλος Σ., Πετρόπουλος Κ., Νικολαΐδης, Καπετανίδης, Δαρβούσης

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKIOTIS.COM, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
[iframe width=”640″ height=”480″ src=”//www.youtube.com/embed/ZIbKKsKuRKE” frameborder=”0″ allowfullscreen]