Μπλόκαρε ο ΟΠΑΠ το Πανθρακικός-ΟΦΗ! Έκπληξη οι αποδόσεις στο Ξάνθη-ΠΑΟ!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Δεν προσφέρει προς στοιχηματισμό ο ΟΠΑΠ τον αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (21/1, 15:00, LIVE ThrakiSportS), όπως θα διαπιστώσουν οι παίκτες του στοιχήματος που θα σπεύσουν στα πρακτορεία από το πρωί της Τρίτης.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΠΑΠ δημοσιοποίησε το κουπόνι που θα προσφέρει προς στοιχηματισμό στους φιλάθλους και προς έκπληξη όλων, ο αγώνας του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ απουσιάζει! Προφανώς η αρμόδια επιτροπή του ΟΠΑΠ έκρινε ότι είναι τόσο δεδομένο και ξεκάθαρο το αποτέλεσμα, που δεν είχε νόημα και κέρδος για τον Οργανισμό να προσφερθεί προς στοιχηματισμό.

Είναι σύνηθες φαινόμενο ο ΟΠΑΠ να μην συμπεριλαμβάνει στο κουπόνι του ορισμένους αγώνες του Κυπέλλου. Συνήθως όμως μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε με ομάδες όπου μετέχουν ομάδες της Football League, καθώς αφενός συνήθως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ειδικά όταν παίζουν με ομάδες της Super League, αφετέρου μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ετών, προφανώς θεωρούνταν ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος διαφθοράς στα συγκεκριμένα παιχνίδια με συμμετοχή ομάδων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Πιθανότατα η αρμόδια επιτροπή του ΟΠΑΠ να έκρινε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΦΗ με την αφαίρεση βαθμών, την προσφυγή παικτών και την παρουσίαση μιας εικόνας σωματείου υπό διάλυση, δεν άξιζε τον κόπο να προσφερθεί προς στοιχηματισμό ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ακόμα όμως και στις ιδιωτικές στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω διαδικτύου, η απόδοση του άσου του Πανθρακικού έπεσε μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο από το 2,10 στο 1,30.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Πανθρακικού – ΟΦΗ υπάρχει κανονικά στο προπό της Τετάρτης, στο οποίο υπάρχουν και τέσσερις αγώνες με ομάδες της Football League, οι οποίες στα δελτία του προπο περιλαμβάνονται κανονικά. Επίσης, έχουν δοθεί προς στοιχηματισμό και οι αγώνες της Super League που θα διεξαχθούν το Σάββατο και τη Δευτέρα, όπου υπάρχει ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και μάλιστα με χάντικαπ ενός τέρματος για την ομάδα της Κρήτης.

Στα του κουπονιού του στοιχήματος πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι θα έχουν κανονικά την δυνατότητα να ποντάρουν στα άλλα παιχνίδια του κυπέλλου, ανάμεσά τους και στο μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα με το Πανθρακικός – ΟΦΗ στα Πηγάδια και το οποίο μάλιστα θα προσφέρεται και προς live στοιχηματισμό.

Ο άσος προσφέρεται στο 2,55 σε αντίθεση με την ισοπαλία που προσφέρεται στο 3,30 και το διπλό της νίκης του Παναθηναϊκού που δίνει 2,30. Δηλαδή κατά τον ΟΠΑΠ πρόκειται για ανοιχτό παιχνίδι με τις πιθανότητες όμως να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ελαφρώς περισσότερες, παρά την τεσσάρα που έφαγε πρόσφατα στο ίδιο γήπεδο από την ομάδα της Θράκης…