Αλλαγές ενόψει Ξάνθης ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα ο Αναστασίου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα μετά το ρεπό της Κυριακής (18/01), με τον Αναστασίου να ξεκινά την προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.

 

Μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός έμεινε αρκετά πίσω στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Μπορεί να υπάρχει ακόμα ένας γύρος, βέβαια, και το -8 να καλύπτεται θεωρητικά, όμως, στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

 

Οι «πράσινοι», ωστόσο, έχουν μπροστά τους και τη διοργάνωση του Κυπέλλου, στην οποία σαφώς και στοχεύουν ψηλά και θα ήθελαν να διατηρήσουν τα σκήπτρα που ανέλπιστα για πολλούς κατέκτησαν πέρυσι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει, αρχικά, ο Παναθηναϊκός να περάσει από το «εμπόδιο» που λέγεται Skoda Ξάνθη και το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι.

Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (21/01, 15:00, LIVE ThrakiSportS) στα «Πηγάδια», μια έδρα στην οποία οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει τα τελευταία δυο χρόνια και φέτος ηττήθηκαν με οδυνηρό τρόπο, αφού μπορεί να άλλαξε η χρονιά αλλά ουσιαστικά δεν έχει συμπληρωθεί μήνας από το μεταξύ τους ματς.

Το «τριφύλλι» μετά το ρεπό της Κυριακής επέστρεψε στις προπονήσεις με την επιστροφή του Χρήστου Μπούρμπου και του Νταβίντ Μέντες σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Αμφότεροι έχασαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν, τα οποία ο Έλληνας τεχνικός φιλοδοξεί να έχουν ξεπεράσει και να τεθούν στη διάθεσή του.

Το δεδομένο είναι, πάντως, πως στην Ξάνθη ο Αναστασίου θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ δεδομένα θα περιμένει περισσότερη μαχητικότητα και διάθεση από τους παίκτες του, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο στην έδρα του Πανιωνίου…